Tunnbrödet gjorde jag så här:
Jag vispade upp 3 ägg och blandade i 100 gram Philadelphia-ost.
Sedan tillsatte jag 2 msk fiberhusk och 1 dl pofiber och rörde till en jämn smet.
Jag lät smeten stå medan jag plockade fram två bakplåtspapper som jag ringlade ut lite olja på.
Sedan klickade jag ut fyra högar på ena bakplåtspappret och placerade det andra ovanpå.
Jag kavlade ut deghögarna tills de var lövtunna, och sedan drog jag försiktigt bort det översta pappret.
Jag gräddade tunnbrödet i ugnen på 200 grader i ca 5-6 minuter.
Tunnbröden fyllde jag sedan med strimlad kycklingfilé, strimlad paprika och skivad gul lök som jag stekt med en klick smör i stekpannan. Jag saltade, pepprade och använde lite chilikrydda.
En klick kryddad gräddfil/turkisk yoghurt och lite sallad hälldes på och sedan var det vara att vika ihop sin wrap och äta :-)
Inga kommentarer :
Skicka en kommentar