onsdag 27 februari 2013

Vitlöksgratinerad kycklingfilé

Vi var så hungriga att jag glömde fota :-) Men gott var det, väldigt gott till och med!

Kycklingfilé
Philadelphiaost
Vitlöksost
Vitlöksklyftor (2-3 stycken)
Vispgrädde
Riven ost
Chilipulver
Svartpeppar
Salt

Skär ett snitt i filéerna och fyll dem med en blandning av Philadelphiaost och vitlöksost.
Lägg i en ugnsfast form och krydda dem med chili, svartpeppar, salt och pressa över vitlöksklyftorna.

Sätt in kycklingen i ugnen på 200 grader i ca 30 minuter, kontrollera att den är genomstekt och
häll sedan på vispgrädde och riven ost och gratinera i ytterligare ca 10 minuter.

Servera med en sallad.

Uppdaterat: Gjorde den här rätten igen, så nu finns den på bild :)

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar